Actualitate

Inspirație europeană la Chișinău. Ce sumă a investit Silvia Radu // FOTO

Silvia Radu a spus la o conferință de presă că odată cu lansarea covorului din flori se dorește instituirea unei tradiții la Chișinău și anume să fie sărbătorită Săptămâna Florilor, în perioada când se va sărbători Paştile. Potrivit Silviei Radu, astfel se dorește crearea unui mediu atractiv pentru locuitorii Chișinăului, dar și pentru turiștii care vin în vizită.

„Oricine va fi primar în viitor va trebui să dezvolte orașul să-l facă mai frumos, să creeze puncte de atracție. Iar tradiții și activități de acest gen, cred eu, vor uni locuitorii Chișinăului și vor face ca orașul nostru să fie vizitat de mai mulți turiști, astfel dezvoltându-se”, a spus Silvia Radu.

Primarul interimar spune că a văzut astfel de acțiuni în Europa și crede că ar fi frumos ca și în Chișinău să fie o tradiție prin care să fie expuse covoare din flori. Potrivit Silviei Radu, covorul din flori va sta în scuarul Catedralei până marți, 17 aprilie, apoi florile vor fi plantate în scuarurile și parcurile din capitală.

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *