Politică

Întâlnire de “gradul ZERO” între Vova şi Dima

Diacov m-a rugat să fie ales preşedintele statului. Diacov, vino încoace şi răspunde la întrebări. Tu spui minciuni, dar eu trebuie să explic lumii…aiurelile astea ale voastre. Vino încoace, că de nu, o să fie mai rău, o să spun totul despre tine", a spus Voronin, amuzânduse pe seama lui  “Dima”.

Întrebat cum a fost la saună, Diacov, vădit emoţionat, a răspuns că “A fost bine, doar că domn’ preşedinte se grăbea la o emisiune şi nu am discutat până la capăt”.

Referitor la negocierile dintre PD şi PCRM pentru alegerea preşedintelui, Vladimr Voronin a ţinut să precizeze doar că “Partidul e partid, dar relaţiile cu Diacov sunt altele".

"Domnu Voronin are o slăbiciune când aude de Diacov", a întrerupt democratul declaraţia liderului comunist.

Preşdintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a încercat să evite întrebările jurnaliştilor. Acesta l-a luat de braţ pe Voronin şi au intrat în sala de şedinţă a Parlamentului.

AmintIm că ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Vladimir Voronin a povestit că i-a propus lui "Dima" în 2009 funcţia de preşedinte. Ulterior, Diacov a declarat că oferta lui Voronin nu a fost una serioasă.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *