Femeia

Întâmpină vara aşa cum se cuvine – fericită!

Acum! Este mult mai simplu să atingi fericirea, ai nevoie doar de atitudinea potrivită. Noi îţi dăm câteva sfaturi bune de urmat chiar şi într-o zi cu nori negri.

Zâmbeşte ca şi cum ai fi fericită. Charles Darwin a fost unul dintre primii oameni care au realizat că expresiile faciale îţi pot afecta dispoziţia în aceeaşi măsură în care ţi-o şi reflectă. Zâmbeşte şi creierul tău va răspunde stimulului. Te vei simţi dintr-odată mai fericită!

Îmbrăţişează pe cineva drag. De cele mai multe ori gesturile fac mai mult decât orice cuvânt. Chiar dacă nu eşti tocmai cea mai afectuoasă persoană din lume ai putea ca, măcar din când în când, să-ţi arăţi afecţiunea pentru cei la care ţii cu un gest mărunt, dar semnificativ.
Împărtăşeşte-ţi dragostea şi admiraţia. Gândeşte-te la toate persoanele care au avut un impact major şi benefic asupra vieţii tale. Aminteşte-i fiecăreia dintre ele cum ţi-a schimbat viaţa în bine. Spune cât mai des celor din jur ce simţi, deoarece niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi exprima sentimentele. Pe lângă faptul că-ţi faci ţie un bine scoţând la lumină toate aceste stări, le faci şi celor apropiaţi o bucurie, pentru că este grozav să auzi lucruri plăcute.

Nu te stresa când casa îţi este vraişte. Mai bine priveşte hainele împrăştiate prin toată casa ca pe o expresie creativă a personalităţii tale. Casele dezordonate pot fi un mediu mult mai plăcut, căci un loc ordonat e unul lipsit de personalitate, iar confortul tău psihic este acelaşi pe care l-ai avea într-o instituţie.

Readu pasiunea în viaţa ta… mai ales dacă ai acelaşi iubit de multă vreme. Încearcă să-ţi aminteşti cum erau primele luni petrecute împreună, care erau lucrurile care vă plăceau. Redescoperiţi aceste lucruri ce v-au apropiat şi viaţa ta va fi mai bună, pentru că o relaţie împlinită e un factor motivant.

Alege să fii generoasă foarte des. Scoate-ţi colegii la o cafea sau dă hainele pe care nu le-ai purtat vreodată. Cumpără-i ceva de mâncare bătrânei care cerşeşte sau fă măcar o zi de voluntariat din când în când. Rezultatul? Vei realiza cât de bună este viaţa ta, deci vei avea mai puţine motive să te plângi.

Păstrează o ţinută dreaptă. Nu doar că e un lucru sănătos să ai o ţinută adecvată atunci când mergi, dar se pare că acest lucru are şi o influenţă la nivel psihic. Dacă mergi cu umerii aplecaţi, nu doar că vei arăta deprimată, ci te vei şi simţi astfel. Totul este să trimiţi semnalele potrivite.

(S.U.)

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *