Ultima oră

Internet trend: actori care nu-şi mănâncă cerealele

Henry McRyan, un tânăr regizor din Glasgow, Scoţia, mânca un bol de cereale cu lapte şi se uita la filmul “Drive” cu Ryan Gosling, când i s-a părut că într-o scenă actorul se uită cu poftă la cerelele sale. Aşa că s-a gândit să-i ofere o lingură plină de cereale cu lapte, dar Gosling a refuzat, fiind preocupat cu o replică dramatică.

Şi scoţianul cinefil şi-a dat seama că oricât ar încerca, Ryan îl va refuza. A făcut asta de fiecare dată, deşi în feluri diferite, şi în “Blue Valentine” şi în “The Place Beyond the Pines” şi prin alte filme ale sale. Toate încercările de a-i da cereale au fost documentate în secvenţe de câteva secunde şi încărcate pe internet.

Filmuleţele scoţianului au devenit virale. (Ryan Gosling e una dintre cele mai prezente vedete în folclorul de internet, celălalt trend care-l are pe el în centru fiind seria de meme-uri “Hey, Girl” în care apare drept un tip atât de simpatic şi dezirabil încât şi bluzele sale sunt făcute din “material de iubit”.) Mai jos puteţi vedea toate cele 8 încercări eşuate ale sale de a-l hrăni pe Ryan cu cereale. 

Ideea a fost preluată apoi şi de alţi internauţi aşa că îl putem vedea şi pe Nicolas Cage, care a fost surprins şi el refuzând să-şi ia micul dejun.

Leonardo DiCaprio se strămbă şi el la cereale într-un mod absolut categoric.

Brad Pitt a refuzat şi el să fie hrănit cu linguriţa de un fan.

Sursa: cinemarx.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *