Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi o broască?

Ce înseamnă când visezi o broască ţestoasă?
Cercetătorii de vise sunt de părere că broasca ţestoasă apare mai mult în visele femeilor şi aduce veşti rele în casă. Explicaţia pentru această afirmaţie constă în faptul că femeile tind să fie ceva mai superstiţioase şi astfel în mintea lor broasca ţestoasă este asociată cu un rău care intră în casă. Totuşi la nivel psihologic, explicaţiile sunt altele. De regulă, când în vis îţi apare o broască ţestoasă este semn că în viaţa reală te simţi frustrat de modul şi ritmul în care merg lucrurile pentru tine pe plan profesional şi personal. Eşti dezamăgit/ă şi senzaţia că totul se mişcă mult prea încet faţă de cum ar trebui ca să ajungi acolo unde îţi doreşti şi că asta nu îţi permite să evoluezi. Mai mult decât atât, treci printr-o perioadă în care cariera ta a intrat într-o stare de inerţie şi ai senzaţia că te plafonezi la locul de muncă din prezent.



Ce înseamnă când visezi broască râioasă?

O broască râioasă anunţă faptul că vei cunoaşte o persoană care îţi poate schimba modul în care priveşti oamenii şi mai ales modul în care îţi formezi prima impresie despre cineva. Vei avea anumite lecţii de învăţat de la această persoană în privinţa faptului că nu este bine să judeci după aparenţe, deoarece nu exteriorul contează, ci ceea ce se află la interior. Poate fi vorba despre o persoană cu anumite defecte fizice sau care nu posedă o frumuseţe grăitoare, dar care din punct de vedere sufletesc are multe de oferit. Simbolul broaştei râioase în visele tale anunţă de asemenea faptul că vei trece prin anumite schimbări la nivel social şi este posibil să ai parte de nişte revelaţii cu privire la natura umană a oamenilor cu care intri în contact zilnic. Anumite persoane din anturajul tău te vor învăţa să preţuieşti mai mult calităţile morale, decât pe cele fizice.Ce inseamna cand visezi o broasca Interpretarea visului in care apare o broasca 3

– Dacă visezi o broască la tine în casă este semn că cineva încearcă să-ţi strice armonia şi buna înţelegere din casă şi să-ţi pună în pericol liniştea şi bunăstarea pe care te-ai străduit să le obţii.

– Dacă visezi o broască sau mai multe broaşte în apă este semn că vei primi anumite vizite neaşteptate ale unor persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult, dar te bucuri de prezenţa lor acum.

– Dacă visezi o broască pe iarbă sau pe uscat este semn că nu te simţi confortabil în anturajul tău, nu ştii cum să acţionezi şi cum să te comporţi faţă de ceilalţi. Acest simbol reprezintă nesiguranţă, confuzie şi indecizie la nivel mental.

– Dacă visezi că auzi cum orăcăie o broască este semn că vei primi nişte veşti care te bucură, nişte promisiuni de care avea nevoie ca să te simţi împăcat acum în cariera ta sau chiar în mediul personal. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *