Actualitate

Interpretul rus, Egor Kreed, a sosit la Chișinău. Mâine, va evolua la concertul din PMAN

Interpretul rus, Egor Kreed, va participa la concertul din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) organizat duminică, 19 iunie, alături de ceilalți trei cântăreți – Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko. Despre acest lucru a anunțat activistul civic Veaceslav Valico, potrivit Replicamedia.md.

În această după-amiază, cântărețul rus a sosit la Chișinău cu avionul. O conferință de presă organizată de Valico la Aeroport așa și nu a avut loc. Activistul a declarat că Egor Kreed este obosit.

„Prieteni, oaspetele a sosit. El a rugat, pentru că este obosit, să-i dăm posibilitatea să meargă la mașină pentru a merge să se odihnească”, a spus Valico.

„Acest artist este foarte iubit în Moldova, în special de femeile din Moldova. Mâine, lăsați toate treburile și veniți la Chișinău. Mâine, la 15:00, sunteți așteptați în PMAN. Tancurile de glod nu se tem. Concertul va avea loc”, a mai adăugat Valico.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Dintre toate tarile planetei, cred ca moldovenii sunt singurii care momentan isi cheama rusi, sa le cante.

  2. „Tancurile de glod nu se tem”. Porcilor chiar le place. Ce spune asta despre moldoivani??? Toată lumea îi „iubește în gură” pe ruși numai moldoivanii fac taman pe dos.
    „Mândri șî diștepțî” ca maldaivanii e greu tari sî găsăști. Niște curve orientate. N-ar vrea să le vină și banii și ajutoarele „frățăști” tot de acolo de unde le vin cântăreții? Și să ne lase pe noi în pace să ne cheltuim banii în România cu românii și nu aiurea cu niște zombi moskfilm?

  3. Catzi cantaretzi romani atzi invitat
    la chisinau in ultimii 30 de ani ???
    Rusofilia va roade viitorul, lasitatea
    va coloreaza prezentul.
    Inca nu v atzi trezit din somnul cel
    de moarte. Tremuratzi asteptandu l
    pe iubitorul de popoare cu knutul
    pe umar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *