Culinar.md

Învață să prepari o ruladă cu gem

Ingrediente:

100g zahar
80g faina
4 ouă
Sare
4 pachete zahar vanilat
1 borcan gem
20g unt

Mod de preparare:

Se amenestecă până ajunge la spumă gălbenușurile cu zahărul și sarea. Adaugă faina, amestecând ușor să nu dea înapoi. Bate albușurile spumă și le incluzi în aluat. Unge tava cu unt și toarnă compoziția și dă la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, răstoarna pe un șervet ud sau pudrat cu zahăr vanilat, unge cu gem și rulează cu șervetul. O lasi în șervet zece minute, după care o scoți și o lași să se răcească. Taie apoi felii oblice de un cm lațime.

Rulada cu gem e gata! Poftă mare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *