Actualitate

Investigație RISE: Afacerile ascunse ale directorului de la Agenția Medicamentului

„Alexandru Coman, fostul director al companiei petroliere „Rompetrol Moldova SA”, numit în funcția de director general al Agenţiei Medicamentului la sfârșitul anului 2011, a scris în Declarația pe venit și proprietăți pe anul 2013, sub propria răspundere, că are în posesie un apartament, un Audi A6 și că deține 33,3% din capitalul social al firmei de transport VOZ Expres SRL.

Documentele obținute de RISE Moldova, demonstrează, însă, că Alexandru Coman a ascuns de CNI că este asociat cu 10% în compania moldo-italiană Spazio Auto SRL care are capitalul social de 1,2 milioane de lei. Potrivit informațiilor de la „REGISTRU”, această firma a fost inclusă în lista instituțiilor de pregătire a conducătorilor auto.

Totodată, șeful de la Agenția Medicamentului nu a declarat nici cota de participare de 12,5% din capitalul social al firmei moldo-germane Î.M. AFU-Academia de Antreprenoriat SRL, unde mai figurează în calitate de asociați Gheorghe Rusnac – fost rector la Universitatea de Stat în Moldova și Anatol Coman – fratele șefului de la Agenția Medicamentului.”

Continuarea AICI.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *