Ultima oră

(Investigație ZDG) Mitropolitul Vladimir la mare cu o blondă

Anul trecut, femeia, în vârstă de 47 de ani, care este proprietara a încă două apartamente, şi-a deschis o agenţie de pază, care oferă servicii de protecţie tuturor persoanelor interesate.

Cu o casă de vacanţă în pădure şi cu un apartament de lux, de 175 m.p. în proprietate la Chişinău, ÎPS Vladimir preferă să locuiască într-o casă de lux, aflată la 5 km de capitală, într-o zonă de vile numită „Bostancea”. Imobilul nu este înregistrat pe numele său, ci pe al unei femei. Terenul se află în gestiunea comunei Truşeni, nu departe de pământurile care aparţin de s. Nimoreni, Ialoveni.

Pe un site de socializare, Nelli Tcaciuc apare în mai multe imagini alături de ÎPS Vladimir. În una din ele, cel mai probabil făcută la ziua sa de naştere, mitropolitul o felicită, oferindu-i un cadou. Într-o altă poză, de grup, cei doi apar unul lângă altul. Nelli Tcaciuc şi mitropolitul Vladimir au fost şi într-o vacanţă împreună, în 2012, în Turcia, regiunea Kemer, fiind cazaţi împreună cu alte câteva persoane într-un hotel de cinci stele. Într-un album postat de Nelli Tcaciuc îl putem observa pe ÎPS în ipostaze mai puţin obişnuite, fără sutană, îmbrăcat lejer, pentru plajă. În una din imagini, cei doi sunt pe un vas, pe mare. ÎPS pare relaxat, îmbrăcat în pantaloni scurţi, camaşă albă, purtând ochelari de soare.

După postarea acestui articol, site-ul publicației „Ziarului de Garda” a fost blocat. Pe pagină sa de Facebook, directorul „Ziarului de Garda”, Alina Radu scrie că “un reprezentant al unei structuri a telefonat şi a ameninţat cu răfuială fizică un reporter pentru un articol în care nici măcar nu e vizat. Nu ai cui te plânge, nimeni nu te apară. Supravieţuirea e pe cont propriu. Doar spuneţi-mi dacă mai trebuie că ziare să existe, sau eliberăm locul pentru fiţuici de partid?”.

sursa: zdg.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *