Actualitate

Ion Ceban: Principalul beneficiar este Andrei Năstase, iar cel mai mult are de pierdut PSRM

Într-o conferință de presă, Ceban a spus astăzi că Năstase a încălcat legislația electorală, însă abaterile respective nu pot influența rezultatul alegerilor.

„Noi am depus două contestații pe numele lui Năstase, însă n-am cerut retragerea acestuia din campanie. Este un fals pe care l-a scris ieri Năstase pe pagina lui de Facebook”, a spus Ceban.

Ceban a accentuat că PSRM așteptăm motivarea deciziei, după care se vor adresa la Curtea de Apel pentru a anula decizia luată ieri de instanță.

„Principalul beneficiar este Andrei Năstase, el se victimizează. El trebuia să fie la Primărie unde mare treabă n-ar fi făcut. Dar în această impostază el se simte cel mai bine (protestând – n.red)”, a spus Ceban.

„Cel mai mult are de pierdut PSRM. Vom lupta pentru anularea acestei hotărâri. Pentru noi ar fi mai bine ca Năstase să fie la primărie, dar nu în stradă”, a adăugat socialistul.

Ceban este de părere că „cineva face jocuri, cu substraturi substanțiale”.

Judecătoria Chişinău, sediul Centru, a decis în seara de marţi, 19 iunie, după trei ore de dezbateri, să nu valideze rezultatul alegerilor din Chişinău. Astfel, Andrei Năstase nu poate încă prelua atribuţiile de primar general al Capitalei, deşi a câştigat scrutinul din 3 iunie în faţa socialistului Ion Ceban cu 52%.

Sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *