Actualitate

Ion Dron a fost amenințat cu moartea. „Am depus cerere la Procuratura Generală”

Președintele Partidului pentru Oameni, Natură și Animale (PONA), Ion Dron, a sesizat Procuratura Generală (PG), după ce zilele trecute ar fi fost amenințat cu moartea, transmite Realitatea.

Astfel, potrivit lui Dron, amenințarea asupra sa a primit-o prin intermediul unui mesaj la sfârșitul lunii iulie.

„Am depus cerere la Procuratura Generală. Drept răspuns la unele știri care circulă pe net (mulțumesc autorilor) ieri, 22 august, în calitate de președinte al partidului PONA am depus o cerere la Procuratura Generală pentru efectuarea investigațiilor în vederea pornirii urmării penale și identificării autorului mesajului pentru infracțiune prevăzută de art. 155 Cod penal – amenințarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății. Eu am o ipoteză referitor la zona de unde vine mesajul de amenințare trimis mie pe 31 iulie curent de pe un cont gol de pe Facebook pe Messenger dar mă abțin deocamdată, până la primirea unui răspuns oficial de la Procuratura Generală”, a declarat Dron.

Menționăm că oamenii legii nu au venit cu nici o reacție referitor la cele spuse de către Ion Dron, dar nici acesta nu a oferit mai multe detalii legate de incidentul și amenințarea pe care ar fi primit-o.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *