Actualitate

Ion Macovei de la TIMPUL, unul dintre laureații Burselor Europene pentru Jurnaliști

Jurnalistul și redactorul șef-adjunct al ziarului TIMPUL Ion Macovei este unul dintre aceștia. Alături de Cristina Aramă, Lia Chetrari și Speranța State, colegul nostru va beneficia de stagiul de pregătire de la Bruxelles.

Ana Butnariuc, cea de-a cincea reprezentantă a R. Moldova, se numără printre cei trei mari câștigători ai programului Bursele Europene JTI pentru Jurnaliști. Aceștia, în afara stagiului de pregătire la Bruxelles, vor beneficia și de câte un stagiu de pregătire profesională de trei săptămâni în cadrul unei prestigioase organizații de presă europene.

Bursele Europene JTI pentru Jurnaliști reprezintă un program de încurajare și facilitare a pregătirii profesionale și se adresează jurnaliștilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană. Programul cuprinde trei etape de pregătire profesională: un training specializat, susținut în România de către specialiști în relații europene; o călătorie de studii, de o săptămână, la Bruxelles, pe durata căreia jurnaliștii vor avea ocazia să se întâlnească și să discute cu oficiali ai UE; stagii de pregătire profesională, timp de trei săptămâni, în cadrul unor prestigioase organizații de presă europene.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *