Actualitate

Ioniță: Cine și pentru ce ”strînge” de urgență un MILION de EURO?

Folosirea în interese meschine și înguste de partid a aspirațiilor unei națiuni ne-a determinat să avem rețineri atunci cînd pomenim de „integrarea europeană”, pentru a nu fi asociați cu ei. Iar peste cîteva luni ne va fi și incomod să mai discutăm despre cea mai mare problemă a societății noastre: statul captiv.

Stat captiv, ziceți?

Ipocriților!!!

Dacă doriți să luptați cu statul captiv, de ce nu începeți cu ministerul vostru iubit, Ministerul Afacerilor Interne? Cîțiva ”colectori” din cadrul MAI de vreo trei saptămîni bântuie prin oraș „strîngînd” de la agenții economici bani. Operațiunea este fără precedent, sarcina este de a colecta UN MILION DE EURO!!! În regim de urgență.

Cine în dorința aceasta ”urgentă” de colectare a milionului, pe lîngă faptul că intimidează și fură agenții economici, mai și discreditează întreg ministerul? Funcționarii onești din cadrul instituției trebuie să roșească pentru că cineva are urgent nevoie de un milion?!

Amploare, urgență și suma necesară de colectat înseamnă un singur lucru: decizia de „mulgere” a Businessului a fost luată la cel mai înalt nivel.

Pentru ce vouă acum vă trebuie, urgent, un milion de euro? Ce să faceți cu ei?

Sumele colectate de la fiecare agent economic nu sunt foarte mari, acestea variază de la 500 la 2.000 de Euro. Asta înseamnă că minimum 1.000 de agenți economici din Chișinău și membrii familiilor lor simt pe pielea proprie cum voi luptați cu ”statul captiv”.

Tot orașul vorbește de această „tunsoare”. Sper mult ca securitatea internă a MAI a colectat toate probele necesare legate de isprava „colegilor” lor.

De asemenea, sper foarte mult că SIS a alertat conducerea țării cu referire la subiectul dat.

Mă adresez către CNA, prindeți-i, vă rog, de „lăbuțele lor moi” acum cît nu e prea tîrziu! Nu de alta, dar apoi iarăși vor spune: noi nu suntem vinovați, am jefuit oamenii, deoarece ei ne-au permis.

Sau poate, în numele viitoarei coaliții, ați decis să nu observați asta? Nu va jucați cu focul!!! Nu uitați experiența tristă a anului 2014.

Atîta timp cît încă nu este discreditată complet noțiunea de ”stat captiv”, începeți lupta de scoatere a lui din captivitate.

sursa: veaceslavionita.wordpress.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *