IT&C

iPhone vs Android. Cum se laudă clienţii Apple

Android, creat de Google, şi iOS al celor de la Apple sunt două dintre cele mai populare sisteme de operare pentru smartphone din lume, iar utilizatorilor celor două platforme le place să se contrazică cu privire la care este cel mai performant. Business Insider a realizat o listă cu argumentele pro pe care le oferă cei cu iPhone utilizatorilor de telefoane cu Android?

Ce spun utilizatorii iPhone

Odată ce şi-au cumpărat un iPhone, utilizatorii acestor smartphone-uri tind să spună că gatgeturile lor sunt cele mai bune. Şi argumentează spunând în primul rând că beneficiază de toate cele mai bune aplicaţii încă de la început. Posesorii de telefoane cu sisteme Android trebuie să aştepte pentru aplicaţiile dorite.

Un alt plus al iPhone este, potrivit utilizatorilor, este faptul că beneficiază de update-uri de la Apple de îndată ce sunt disponibile. De asemenea, aparatul lor nu vine preinstalat cu o multitudine de aplicaţii pe care nu le doreşte şi are acces oricând în mod gratuit la suport din partea magazinului Apple.

Utilizatorii iPhone se laudă şi cu design-ul telefoanelor lor, dar şi cu faptul că acestera sunt realizate din metal de bună calitate şi sticlă. Spun că au acces la cele mai vaste librării de muzică, emisiuni TV şi filme prin intermediul iTunes şi că pot transmite foarte uşor video şi muzică de pe iPhone pe TV folosinf AirPlay. "

Sunt într-adevăr mai multe telefoane cu Android, dar Apple face un profit mai mare cu smartphone decât Google", mai spun utilizatorii de telefoane cu iOS. Potrivit acestora, Android este fragmentat şi majoritatea telefoanelor care au acest sistem de operare folosesc o versiune demodată care a fost îmbunătăţită.

Sursa: economica.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *