ROMÂNIA

Mitropolitul Vladimir, subordonat Moscovei surprins cu o blondă, la cumpărături într-un magazin din România

Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldove, ÎPS Vladimir, a fost fotografiat alături de o femeie, la cumpărături într-un magazin din România.

Imaginile ar fi fost expediate de către „cititori” și publicate de portalul de știri pro-guvernamental tv8.md

În fotografiile care ar fi fost făcute săptămâna trecută, într-un oraș din România, se vede cum mitropolitul Vladimir și femeia așteaptă la casa unui supermarket să își achite cumpărăturile. În una dintre imagini, femeia care îl însoțea pe mitropolit a fost surprins in timp ce punea produsele în pungă, iar în altă fotografie ÎPS Vladimir achita casieriței.

În anul 2014, mitropolitul Vladimir a fost surprins alături de o femeie blondă la mare în Turcia. În fotografii postate de Nelli Tcaciuc, îl putem observa pe ÎPS în ipostaze mai puţin obişnuite, fără sutană, îmbrăcat lejer, pentru plajă. În una din imagini, cei doi sunt pe un vas, pe mare. ÎPS pare relaxat, îmbrăcat în pantaloni scurţi, camaşă albă, purtând ochelari de soare. Jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au scris atunci că mai multe proprietăți ale ÎPS ar fi trecute pe numele femei cu pricina, Nelli Tcaciuc. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *