Actualitate

Iresponsabilitatea părinților a băgat în spital o fetiţă de 3 ani: Se juca cu chibriturile lângă un vas cu motorină

În urma unui incendiu o fetiţă de 3 ani s-a ales cu arsuri de gradul II şi III pe suprafaţa corpului. Primele cercetări arată că în momentul izbucnirii focului, copilul a rămas fără supraveghere. Fetiţa se juca cu chibriturile de la care s-a aprins un vas cu motorină, aflat lângă sobă. Părinţii au auzit strigătele copilului, dar micuța deja avea pielea arsă. Focul a fost stins de părinți, fără a apela la serviciul 901.

Un alt incident cu implicarea unui minor a avut loc în după amiaza zilei de ieri în oraşul Comrat. Într-un apartament de pe strada Puşchin nr.38 a rămas blocat în interior un copil în vârstă de doi ani. Tatăl a ieşit din casă, blocând din imprudenţă uşa de la intrare. Pentru deblocare a fost solicitată echipa de intervenţie a Detaşamentului salvatori şi pompieri din Comrat. Salvatorii au reuşit să deschidă uşa fără ca băiatul să aibă de suferit.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale avertizează oamenii care au grijă de copii să nu-i lase fără supraveghere, iar în cazul unor situaţii de risc să apeleze telefonul 901.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *