Război

Israelul a atacă Iranul vineri. Ce se știe despre atentat

Israelul a lansat vineri un atac pe teritoriul iranian, potrivit unor surse, în cel mai recent schimb de replici între cei doi inamici înrăiți, al căror război din umbră de zeci de ani a ieșit la iveală și a amenințat să adâncească conflictul în regiune.

Presa iraniană a raportat explozii, dar un oficial iranian acestea au fost provocate de sistemele de apărare aeriană. Presa de stat a declarat că trei drone deasupra orașului central Isfahan au fost doborâte.

Această lovitură a avut loc pe fondul sprijinului acordat de Iran grupării militante palestiniene Hamas, al cărei atac asupra Israelului la 7 octombrie a declanșat invazia Israelului în Gaza.

Înaltul oficial iranian a pus la îndoială faptul că Israelul este responsabil

“Sursa străină a incidentului nu a fost confirmată. Nu am primit niciun atac extern, iar discuția înclină mai degrabă spre infiltrare decât spre atac”, a declarat oficialul iranian sub rezerva anonimatului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Constat tot mai des cu tristețe că după trecerea la cele veșnice a maestrului Constantin Tănase „Timpul” s-a prăbușit vertiginos și iremediabil la nivelul unui ziar de perete agramat. Barem greșelile din titluri de-ar fi mai puțin evidente și supărătoare. Păcat, mare păcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *