Război

Israelul întrerupe orice contact cu Fâșia Gaza și le interzice palestinienilor să lucreze pe teritoriul său

Israelul încetează orice contact cu Fâșia Gaza și le interzice de acum înainte tuturor palestinienilor din enclavă să lucreze pe teritoriul israelian. Între 31 octombrie și 3 noiembrie, 23 de soldați israelieni au fost uciși în operațiunea terestră din Fâșia Gaza.

Cabinetul politico-militar al Israelului a decis să întrerupă toate contactele cu Fâșia Gaza, inclusiv finanțarea prin intermediul Autorității Naționale Palestiniene (ANP) și anularea posibilității ca locuitorii enclavei să lucreze în statul evreu, a anunțat biroul premierului.

“Israelul pune capăt tuturor contactelor cu Fâșia Gaza. Nu vor mai exista lucrători palestinieni din Gaza (în Israel), iar lucrătorii care se aflau în Israel în ziua în care a început războiul vor fi returnați în Gaza”, a adăugat biroul.


Cabinetul israelian a decis, de asemenea, să deducă din remitențele Autorității Palestiniene toate fondurile destinate Fâșiei Gaza, “în plus față de deducerea efectuată în conformitate cu legea pentru fondurile plătite teroriștilor și familiilor acestora”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *