Bună Dimineața

Iubirea între nebunie, boală şi… o teză ştiinţifică

Şi de-atunci, îndrăgostiţii, care au simţit că iubirea trebuie să aibă o zi a ei, au transformat ziua de 14 februarie într-o sărbătoare, chiar dacă nu este una religioasă.  

…Timpul a trecut, iar odată cu el, nici ştiinţa n-a stat locului. Astfel, omenirea s-a trezit în 2011 diagnosticată cu o boală, aproape incurabilă, care s-a extins la fiecare suflare omenească – dragostea este, oficial, o boală, numită F63! N-au spus-o nişte proşti, ci specialişti parcă iniţiaţi în tot ce se petrece în capul şi în trupul omului – Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Potrivit tezei lor, eu şi voi suntem bolnavi şi am apărut pe lumea asta tot pentru că părinţii care ne-au născut erau „nesănătoşi”. În fine, anul a trecut, dar noi am continuat să ne „îmbolnăvim”… de mama, de tata, de copii şi de soţ/soţie (cine-i are), de iubit(ă), de fraţi şi surori. O facem frumos şi asta contează. Cum ar suna însă oficial pentru OMS această zi a iubirii, pe care îndrăgostiţii obişnuiesc să o sărbătorească astăzi – Ziua bolnavilor de F63 sau Ziua Nebunilor?

Oficial, am pierdut noţiunea de iubire. Important însă este să nu dispară şi din sufletele voastre, indiferent în ce zi o sărbătoriţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *