Externe

Iulia Navalnîi a luat cuvântul în Parlamentul European – VIDEO

“Dacă vreți să vă impuneți cu adevărat în fața lui Putin, trebuie să recurgeți la metode inovatoare. Trebuie să încetați să mai oferiți doar niște soluții plictisitoare. Nu îi veți face niciun rău lui Putin doar adoptând o rezoluție sau un nou pachet de sancțiuni. Nu va fi cu nimic diferit față de ceea ce s-a făcut deja.

Nu-l puteți învinge dacă credeți că este un om de principiu, care are principii morale, reguli. El nu este deloc așa. Și Alexei a înțeles asta. Și-a dat seama cu mult timp în urmă.

Nu avem de-a face cu un politician, ci cu un monstru sângeros și nemilos. Putin este șeful unui grup de crimă organizată, un OCG. Trebuie să luptăm împotriva celor care îl ajută pe Putin, să îi investigăm și să îi identificăm, să îi împiedicăm să eludeze sancțiunile.

Putin trebuie să fie tras la răspundere pentru ceea ce a făcut țării mele. Putin trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut unei țări vecine pașnice. Putin trebuie să răspundă pentru ceea ce i-a făcut lui Alexei. Soțul meu nu va mai vedea niciodată frumoasa Rusie a viitorului, dar noi trebuie să o vedem. Iar eu voi face tot ce-mi stă în putere pentru ca visele lui să devină realitate. Răul va cădea, iar un viitor frumos va veni.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *