Politică

Jean-Claude Mignon a apreciat progresele înregistrate de Republica Moldova în ultimii ani

În cadrul unei întrevederi cu speakerul Igor Corman, Jean-Claude Mignon şi-a exprimat convingerea că alegerile se vor desfăşura într-un climat favorabil.

Discuțiile din cadrul întrevederii au vizat prevederile proiectelor de legi privind finanțarea partidelor politice, transparența proprietarilor mass-media și finanțele publice locale, mesajele transmise de partidele politice în campania electorală, desfășurarea procesului de vot pentru cetățenii moldoveni din țară și de peste hotare, situația din regiune.

Amintim că, Delegația APCE efectuează o vizită de documentare în Republica Moldova, în perioada 5-6 noiembrie, cu scopul de a evalua modul în care se desfăşoară campania electorală şi climatul politic înainte de alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Delegația APCE va pregăti un raport de monitorizare a alegerilor parlamentare în Republica Moldova, care va fi prezentat Biroului APCE. O delegație APCE va veni în Republica Moldova pe 27 noiembrie pentru a monitoriza scrutinul electoral.

sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *