Actualitate

Judecătorii care nu ascultă de Sandu și Litvinenco sunt presați. Dodon se plânge din arestul la domiciul că PAS capturează justiția

După ce fostul șef de stat, Igor Dodon, a primit încă 30 de zile în arest la domiciliu, acesta vine cu mai multe declarații dure, precum că „justiția PAS i-ar fi prelungit arestul.” Dodon scrie într-o postare pe rețelele sociale că „judecătorii care nu ascultă de Maia Sandu și Litvinenco, el conduce procesul, sunt presați”.

„După cum era de așteptat, justiția „reformată” PAS a prelungit arestul la domiciliu pentru încă 30 de zile.

Procurorii au decis să audieze oponenții mei politici și și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că locuiesc sub același acoperiș și comunic cu soția mea, căreia au fost aduse învinuiri.

De asemenea, nu le place că răspund la întrebările jurnaliştilor şi că postez mesaje pe reţelele de socializare. Consider că aceasta este o încălcare a libertății de exprimare.

Continuă să fie exercitată presiune asupra mea și asupra rudelor mele. Fratele soției mele nu este vinovat de nimic.

S-a întors din străinătate și a decis să investească banii declarați într-o afacere, în patria sa, fapt pentru care a fost pedepsit.

Probabil el nu se atribuie diasporei „bune”, care prezintă interes pentru partidul aflat la guvernare.

Decizia de astăzi a instanței va fi atacată la Curtea de Apel. Mulțumesc tuturor susținătorilor pentru sprijinul acordat.

Promit că voi rezista! Victoria va fi a noastră!”, a scris Dodon.

Știri.md amintește că Igor Dodon va petrece încă 30 de zile în arest la domiciliu. Decizia a fost luată după solicitarea corespunzătoare a procurorilor.

Galina Dodon a primit săptămâna trecută interdicția de a părăsi Republica Moldova.

Igor Dodon este vizat în dosarul cu numele generic „kuliok”.

Acesta este învinuit de îmbogățire ilicită, corupere pasivă, acceptarea finanțării unui partid politic de către un grup criminal organizat și trădare de patrie.

Procurorii afirmă că au prezentat 100 de file de anexe la dosar, care ar proba acuzațiile și precizau anterior că dacă vina îi va fi demonstrată, ex-președintele țării riscă până la 20 de ani de pușcărie.


comentarii

  1. Dodoane, cu măsura pe toate cu ”arșinul” tău!
    N.B.
    Așa făceați voi cu Cioronin și crezi că toți așa procedează.
    ”Pshel nahren s pleaja !” – vorba lui Cioronin.

    1. Ce,este aia o noua viata de care va spun socialistii lui Dodon si cei din partidul SOR vi sa dat ocazia unica sa fiti tara candidata la UEW iar din iarna membru cu drepturi depline ce vor sa spuna Dodon si Ilan Sor escrocul fugit in Cipru de Nord voi nu vedeti ca toti jegosii si tradatorii de tara fac jocurile Rusiei vina este si a voastra ca ati acceptat asemenea partide de extrema stinga pe teritoriul Republicii Moldova voi ati fi putut si pina acum,sa va uniti cu Romania prin hotariri de guvern intre cele doua tari si nu prin referendum dar ce pe 3 octombrie 1990 atunci cind cele doua Germanii sau unit sa facut cu referendum?Nici vorba prin vointa ambelor popoare si ambelor guverne ce mai aveti de facut?Scoaterea in afara legii,al partidelor extremiste PSRM condus de Igor Dodon PCRM condus de Vladimir Voronin SOR condus de Ilan Sor PDRM condus de Vlad Plahotniuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.