Politică

Jurnalistul Valeriu Reniță: „Voronin gândeşte nu ca un comunist, dar ca un oligarh şi ca un multimilionar”

Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul comunist Vladimir Voronin gândeşte nu ca un comunist, dar ca un oligarh şi ca un multimilionar care crede că având un număr mai mare de maşini de lux, respectiv cu cât acestea sunt mai scumpe, cu atât el se află pe o scară socială mai înaltă, susţine Valeriu Reniţă, unul din persoanele care s-au aflat în anturajului liderului PCRM.

El susţine că Oleg Voronin, fiul liderului PCRM a arătat tuturor ceea ce a încercat să ascundă Voronin – bogăţia sa. ”Dumneavoastră ne spuneaţi că oamenii trebuie să fie prieteni, tovarăşi şi fraţi, dar v-aţi gândit cu dispreţ că supravieţuieşte în această lume cel mai bogat”, a scris Reniță pe blogul său.

”Vă mulţumim Vladimir Nicolaevici, familiei Dvs şi apropiaţilor de partid pe că ne-aţi dăruit nouă, membrilor de rând de partid, obrăznicie, josnicie, înşelăciunea şi cruzime. Poate acum şi la ziarul ”Comunistul”, bătrânii şi credincioşii membri de partid vor înţelege în sfârşit de ce ei lucrează pentru un salariu mizer, partidul având o contabilitate atât de bogată”, a mai spus Reniță.

Fostul consilier al lui Voronin consideră că informaţiile despre automobilele de lux ale lui Vladimir Voronin ar fi putut fi oferită ziarului "Timpul de Dimineață" chiar de unul din apropiaţii acestuia, Mark Tkaciuk, iar liderul PCRM şi-a trădat colegii săi de partid.

ARHIVA, martie 2014

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *