CSI / Rusia

Kadîrov este grav bolnav. Are necroză pancreatică (VIDEO)

În aceste vremuri deja dificile, Kremlinul se confruntă cu o problemă pe care și-a creat-o singur prin construirea unui model rigid și, în același timp, foarte fragil de putere unică în Cecenia. Dar starea de sănătate a lui Ramzan Kadîrov, în vârstă de 47 de ani, nu lasă nicio speranță de însănătoșire, iar Moscova trebuie acum să decidă rapid cum să mențină stabilitatea după dispariția brutalului dictator cecen.

Nu există o soluție simplă la această problemă: niciunul dintre acoliții “padișahului” prezenți în sfera publică nu este capabil să devină o copie exactă a acestuia și să conducă regiunea după modelul Kadîrov. Nu va exista un al doilea Kadîrov – Moscova își dă seama de acest lucru, la fel ca și cei mai apropiați colaboratori ai liderului cecen și membrii familiei sale, care duc lupte sângeroase pentru pozițiile de conducere în republică.

În aceste circumstanțe, cum a reușit să germineze un nou candidat la succesiune, care nu este evident? Și susține Kadyrov însuși alegerea Kremlinului?

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *