Lumea

Kirstie Alley, vedeta din ‘Cheers’ și ‘Veronica’s Closet’, a murit la 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, vedetă a marelui și micului ecran, cunoscută pentru rolul său din “Cheers”, premiat cu Emmy, și filme precum “Uite cine vorbește”, a murit după o scurtă luptă cu cancerul, au anunțat copiii săi True și Lillie Parker pe rețelele de socializare.

Ea avea 71 de ani.

“Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperită de curând”, se arată în comunicat.

“A fost înconjurată de cea mai apropiată familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și a oricăror aventuri care o așteaptă”, a continuat declarația familiei. “Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”.

“Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea”, se arată în declarație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *