ROMÂNIA

Klaus Iohannis, întâlnire marcantă cu Maia Sandu la Cotroceni după discursul lui Putin

Președintele României, Klaus Iohannis, o va primi joi, 23 februarie 2023, la Palatul Cotroceni, pe Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu ocazia vizitei de lucru pe care aceasta o efectuează în țara noastră la invitația Președintelui României.

Consultările politice ale Președinților Klaus Iohannis și Maia Sandu se înscriu în cadrul cuprinzător al cooperării strânse în plan bilateral și european, precum și al susținerii clare și ferme a României pentru Republica Moldova și pentru reziliența sa.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate proiectele comune de interes strategic în domeniile energie, transporturi, sănătate, educație sau societate informațională, cu accent pe inițiativele menite să conecteze Republica Moldova cu spațiul Uniunii Europene, cu beneficii reale și concrete pentru cetățenii Republicii Moldova. Vor fi discutate, totodată, stadiul și sprijinul României privind parcursul european al Republicii Moldova.

De asemenea, cei doi Președinți vor avea un schimb de opinii privind provocările de securitate, precum și modalitățile de gestionare a efectelor economice, sociale și umanitare ale agresiunii Rusiei în Ucraina.

Sursa Stiripesurse

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Prîșîdinta statalist-pobedistî a pobedistanului di rit vechi sovietoid vini în vizitî. SCOPUL??? Cerșalî pobedistî pintru „bunăstarea” creației molotov-ribentrop, pintru ca „sî ni plăteascî statu comunalili”; că atât pot gândi și concepe zombificații sovietoizi din RâMa. Vai de capul vostru: și calici și proști și prostiți – dar hotărâți să dați cu oiștea-n gard permanent, fără pauză, fără milă, fără… Tăt normal, bravo, pobedî șî statalitati cât mai grea vă doresc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *