Actualitate

Krasnoselki acuză Serviciile Speciale din R. Moldova de comiterea unui atac terorist. Un cetățean moldovean a fost condamnat la 20 de ani de închisoare de regimul separatist din Tiraspol

Așa-numita „curtea supremă a pmr” a anunțat pedeapsa lui Alexander Dimov: 20 de ani într-o colonie de regim strict. Dimov a fost reținut pe 18 mai 2022. El a fost acuzat de regimul criminal, ilegal și nerecunoscut de nimeni de la Tiraspol, de comiterea unui atac terorist și sabotaj.

Alexander Dimov are 46 de ani, este locuitor ar orașului Chișinău și cetățean al Republicii Moldova.

Acesta ar fi aruncat cu câteva cocktail-uri Molotov în biroul militar de înregistrare și înrolare din așa-numita „capitală” a regiunii separatiste.

Regimul banditesc în frunte cu criminalul Krasnoselki, pretinde că Dimov ar fi făcut asta la îndrumarea polițistului moldovean – Ion Lozan.

Ulterior, Krasnoselski a invitat autoritățile Republicii Moldova să se familiarizeze cu ancheta „atacului terorist” de la biroul militar de înregistrare și înrolare. Krasnoselki, care e cetățean al Federației Ruse și care s-a născut în Rusia (Siberia) a subliniat că ar avea toate dovezile implicării serviciilor speciale moldovenești în ea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Hmmmm ! Acest Krasnoselki ar fi bine sa aiba geamantanul pregatit. Nu-l vad sa mai aiba zile multe in postul acela.Dar… vedem cat o va mai duce.

  2. De ce guvernarea avand toate parghiile, le permite separatistilor sa-si bata joc de cetatenii R.Moldova?
    De ce guvernarea PAS nu porneste dosare penale impotriva sculelor kremlinului? Pentru cine au adoptat legea impotriva separatismului, daca nu o implimenteaza?
    Anume guvernarea PAS incalca flagrant Constitutia R.Moldova, permitandu-le criminalilor de la Tiraspol sa-si bata joc de populatie.
    30 de ani ne-au tinut de prosti, ca chipurile cheia rezolvarii ar fi la Moscova, in realitate ea fiind anume la Chisinau.
    Guvernarea PAS le permite accesul la aeroport acelora, ce incalca flagrant Constitutia. Halal!

  3. Încerc să-mi vă imaginez cum ar arăta acești marțafoi sovietici de elită fără harnașament marțial și fără tinichele! Draci împielițați! Cât despre glagorie, nu e cazul să vorbim, li se administrează cu pipeta, de la Kremlin, încă, până dau în brâncă… La nivelul civilizației umane îmi imaginez că este vorba despre un accident genetic inexplicabil, un paradox. In felul acesta, Republica Moldova deține un muzeu în aer liber, în care pot fi observate ultimele creaturi sovietice pe cale de dispariție, de asemenea multe instrumente de lucru și arme care au asigurat subzistența speciei.

  4. Dimov, Lozan nume bulgaresti. Manevre tiraspolene in disperare de cauza. Prin toamna isi vor cam face bagajele krasnoseii . Se pot intoarce de unde au venit. Ii asteapta o mama Russia mai trista si mai depopulata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *