Actualitate

Kuliokarul Igor Dodon ține lecții despre „democrație”, deși îl are ca idol pe fascistul Putin

Maia Sandu nu mai poate guverna decât prin dictatură. Trebuie să uităm de economie, căldură, dezvoltare și „vremuri bune”.

Astfel Igor Dodo a comentat declarațiile Maia Sandu, după ședința CSS. ”Este mai simplu pentru Maia Sandu să sperie lumea cu războiul și să instaleze un regim dictatorial, decât să guverneze eficient țara și să creeze un stat de drept autentic.

Este mai simplu pentru ea să-i numească pe cetățenii care vor alegeri anticipate hoți și leneși (iar conform ultimelor sondaje, peste 65% din oameni vor alegeri), decât să asigure populația cu gaz ieftin, salarii și pensii decente.

Este ipocrit din partea Maiei Sandu să strige despre reforme și anticorupție și în același timp să adune în jurul ei tot felul de hoți și corupți din guvernele Filat și Leancă, implicați în furtul miliardului, pentru a-i utiliza în scopurile proprii și împotriva oponenților politici”, spune Dodon.

Amintim că Igor Dodon a fost filmat când lua bani de la Plahotniuc, și a recunoscut că PSRM era plătit de Miller (șeful Gazprom). Idolul său în viață fiind – sângerosul fascist de la Kremlin, Vladimir Putin.

Cu toate astea, kuliokarul de la Sadova, este din păcate, în continuare în libertate și își folosește energia pentru a ține lecții de politică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *