Politică

„Kuliokul” Dodon cheamă cetățenii la răsturnarea guvernării: Îi mai răbdați încă 3 ani

Fostul președinte de țară și socialistul Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, îndeamnă cetăţenii Republicii Moldova să se mobilizeze să dea jos guvernarea şi să fie organizate alegeri anticipate. De asemenea, Dodon îi este frică că teritoriul Republicii Moldova ar putea fi transformat într-un poligon al NATO în lupta contra Rusiei.

„Stimați concetățeni, îi mai răbdați încă 3 ani să ne facă viața insuportabilă sau ne consolidăm și decidem împreună cum salvăm țara și societatea? Guvernarea PAS nu își merită mandatul și trebuie dată jos, pentru a organiza alegeri anticipate și a reveni la normalitate și dezvoltare economică sigură în Moldova”, a scris Dodon pe pagina sa de pe reţeaua Facebook.

Totodată, Dodon susţine că actuala guvernare este cea mai slabă din istoria Republicii Moldova și doresc să transforme NATO un poligon de luptă împotriva Rusiei şi îndeamnă cetăţeni să nu rabde până la sfârşitul mandatului, transmite Anticoruptie.md

Vă amintim că Igor Dodon se află în arest la domiciliu pentru a doua lună consecutiv. El este bănuit pe mai multe capete de acuzare, inclusiv îmbogăţire ilicită şi trădare de patrie.

Fiind în arest la domiciliu, săptămâna trecută Igor Dodon a primit acasă, fără a coordona cu procurorii pe caz, o echipă de la postul de televiuine Publika, oferind un interviu în care a adus acuzaţii grave în adresa guvernării şi s-a plâns că este interceptat.

Amintim că arestul la domiciliu, pe lângă restricţiile de deplasare, mai impune şi restricţii de comunicare.

Dodon respinge acuzaţiile care i se aduc şi declară că dosarele sale sunt politice și învinuie actula guvernare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Guvernarea PAS este cea mai democrată, cea mai performanta. Pe timpul criminalului Dodoloaie, Moldova părea un tărâm obscur. Câți bani au adus porno-socialistii și preacuviosul preș Dodoloaie? Zero! Câți șefi de stat sau câți oficiali occidentali au dorit să-l vadă, cel puțin, pe acest kremlinez josnic? Nimeni! Acum, puscariabilul Dodoasca simte că-i arde fundul. Ce viitor sumbru îl așteaptă? Marș la răcoare, jigodie penală ce ești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *