Politică

Kulminski încearcă să-i „adoarmă” pe cei din PSRM sau Șor: „PAS nu are șanse să câștige o altă majoritate și este sortit să devină opozițe”

Fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare,Vladislav Kulminski, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că Partidul Acțiune și Solidaritate nu va obține majoritatea la următoarele alegeri parlamentare. Potrivit analistului politic, la moment, Republica Moldova parcurge o perioadă de incertitudine fără precedent în istoria țării, iar victoria PAS-ului depinde de evoluția lucrurilor la nivel regional și internațional.

„Așa cum merg lucrurile acum, la etapa actuală se pare că PAS-ul nu va câștiga majoritatea în următorul parlament, dar iarăși, noi nu știm ce se va întâmpla mai departe, ce va fi mâine, poimâne, cum vor evolua lucrurile în următoarele 6-12 luni. Și foarte mult va depinde cum vor evolua lucrurile atât în țara noastră, cât și pe plan internațional, dar așa cum merg lucrurile acum Partidul Acțiune și Solidaritate nu prea are șanse să câștige o altă majoritate parlamentară și, da, este sortit să devină opoziție, chiar și în cadrul viitoarelor alegeri parlamentare”, a declarat Vlad Kulminski.

Amintim că Kulminski şi-a dat demisia din funcţia de vicepremier pentru Reintegrare la începutul lunii noiembrie, la scurt timp după anunţul privind prelungirea unui nou contract cu Gazprom pentru o perioadă de 5 ani. Fostul vicepremier spune că plecarea sa din Guvern are la bază motive strict familiale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *