Social

L-a bătut cu ciocanul și toporul. Ce pedeapsă riscă o femeie din Nisporeni

O femeie din raionul Nisporeni a fost condamnată la pedeapsă sub formă de 200 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității după ce și-a agresat concubinul. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Ungheni.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în perioada septembrie-octombrie 2022. În timp ce se afla la domiciliu, între femeie și concubinul s-a iscat o ceartă, în urma căreia inculpata a luat un ciocan și i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului. Ca urmare, victima s-a ales cu o plagă contuză în regiunea parietală și temporală pe stânga, contuzie a țesuturilor moi a craniului, leziuni superficiale a pielii, fiind internat la spital pentru îngrijiri medicale, scrie Deschide.md.

Peste câteva săptămâni, între cei doi s-a iscat o nouă ceartă. La un moment dat, femeia a luat un topor și și-a lovit concubinul de mai multe ori în picior și mână.

Fiind audiată, femeia și-a recunoscut vina. Aceasta a declarat că, de fapt, bărbatul a fost cel care a agresat-o, ea fiind cea care s-a apărat. Totuși, femeia a declarat că îi pare rău de cele comise.

Sentinţa cu drept de atac în ordine de apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *