Justiție

L-au bătut până la moarte și l-au ascuns într-un tufiș din spatele unui bloc din Capitală. Trei bărbați, condamnați la ani grei de închisoare

Trei bărbați au fost condamnați la ani grei de închisoare, după ce au bătut până la moarte și au ascuns într-un tufiș din spatele unui bloc din sectorul Botanica al Capitalei, cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani. Bărbații de 36, 33 și 21 au fost condamnați la 12 și 10 ani de închisoare. 

Tragedia s-a întâmplat pe 25 septembrie 2021. Cei trei inculpați se aflau în odaia unui cămin din sectorul Botanica, iar în urma unui conflict iscat între ei şi un bărbat de 51 de ani, l-au bătut intenționat cu pumnii în regiunea capului şi alte părţi ale corpului, care au dus la deces, relatează TV8.

Ulterior, aproximativ la ora 6:00, în tufișul din spatele blocului locativ din vecinătate a fost depistat cadavrul victimei, pe care inculpații l-au târât și l-au ascuns.

De asemenea, instanța a mai dispus încasarea din contul inculpaților în beneficiul statului, a sumei de 111.796 de lei, avansate pentru efectuarea raporturilor de expertiză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *