Justiție

L-au bătut, strangulat și i-au dat foc. Un bărbat din Telenești își va petrece următorii 30 ani după gratii

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din raionul Telenești, învinuit de omor săvârșit cu deosebită cruzime, condamnat initial de 13 ani de închisoare, ca urmare a intervenției procurorilor, a primit o altă pedeapsă – 30 de pușcărie. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel din Chișinău.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, condamnatul, la 14 noiembrie, 2020, pe timp de seară, aflându-se împreună cu al doilea făptuitor și victima, în beciul din gospodăria unui consătean, au consumat băuturi alcoolice, relatează Echipa.md.

În rezultatul unui conflict, făptuitorii, au dus victima la gunoiștea din extravilanul unui sat din raionul Telenești, unde ambii ținându-l de mâini pe bărbat, l-au lovit de mai multe ori cu capul de un stâlp din beton, apoi i-au mai aplicat lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului.

În continuare, în scopul realizării intenției criminale, l-au strangulat pe bărbat cu o funie, iar ulterior, în timp ce încă era în viață, l-au acoperit cu iarbă uscată și i-au dat foc.

Conform raportului de expertiză judiciară, moartea victimei a fost una violentă, agentul producerii fiind temperatura înaltă. Condamnatul a pledat nevinovat. Sentința este definitivă, dar poate fi contestată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *