Actualitate

La Brașov a fost deschis cel mai mare parc de distracții pentru copii din Europa de Est

Parcul de distracții Superland, care se află pe Șoseaua Cristianului, a fost deschis la începutul lunii ianuarie, se întinde pe o suprafață de 14,000 de metri pătrați, investiția fiind de peste 10 milioane euro.

Accesul adulților și al copiilor cu vârsta mai mare de 15 ani se face prin cardul Superland, ce se emite cu ocazia primei vizite, iar copiii primesc o brățară care este conectată la cardul adultului. Cu ajutorul brățării, părintele va avea posibilitatea de a afla, cu o acuratețe de 2 metri, unde anume este copilul lor, utilizându-și propriul telefon.

Locurile de joacă sunt gândite pe categorii de vârstă. Astfel, copiii cu vârsta între 1 și 3 ani au la dispoziție Mini Landul, cu mini mașinuțe, tobogane, trambuline și un mini carusel unde au acces și părinții.

Copiii cu vârsta mai mare de 4 ani se pot distra explorând Insula Piraților, spațiu de joacă de 1.400 de metri pătrați, structurat pe patru etaje. Acesta include tobogane, trambuline, piscine cu bile, triciclete, perete de cățărat, tunuri cu bile din burete și nenumărate trasee de explorat.

Un alt loc de joacă este Indiana Cruise, un traseu de aventură interactiv și distractiv, copiii fiind în permanență susținuți cu ajutorul elementelor de siguranță, iar în Creative Room copiii își pot pune la încercare creativitatea cu ajutorul ecranelor touch-screen și a pieselor Blue Box.

O premieră pentru Brașov este cinematograful 8D, unde imaginile sunt proiectate pe un ecran de 360 grade, iar elementele vizuale sunt completate de o multitudine de efecte speciale: vânt, ceață, ploaie, cutremur etc.

O altă noutate este pârtia artificială de schi potrivita atât începătorilor, cât și schiorilor profesioniști.Gradul de dificultate este determinat de înclinația suprafeței de alunecare, variabilă între 9 și 23 de grade.

Cât timp copiii sunt la joaca, părinții pot face cumpărături în zona de Mall sau pot aștepta in zona de restaurante.

Pretul de intrare este între 10 și 45 de lei, in funcție de vârstă copilului și ziua de vizitare.

Sursa: Libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *