Actualitate

La Briceni, poliția a găsit alte bucăți din aceiași rachetă. Cercetările continuă

Poliția a mai identificat bucăți din aceeași rachetă, depistată într-o livadă din raionul Briceni. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, cercetările continuă, iar aria a fost extinsă, transmite Realitatea.md.

”Poliția de frontieră a deschis dosar de urmărire penală care, conform prevederilor legale, va fi transmis procurorilor, ca autoritate competentă în materie penală, pentru incidente de acest tip. La finalizarea cercetărilor la fața locului și încheierea procedurilor ce țin de competențele secției de urmărire penală a Poliției de frontieră, probele și documentele vor fi transmise către PCCOCS”, menționează Poliția.

Vă amintim că luni, 5 decembrie, polițiștii de frontieră au descoperit într-o livadă din apropierea orașului Briceni, o rachetă.

„În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră care, din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție. În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița.

În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale Poliției și Poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU”, comunica Ministerul Afacerilor Interne.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *