Ultima oră

La calculator. Copii în siguranţă pe Internet

KidLogger vă oferă o modalitate simplă de a monitoriza activitatea la calculator a copilului dvs., în special dacă copilul are o vârstă cuprinsă între doi şi şapte ani.

Prin intermediul acestui program, puteţi afla cât de mult s-a jucat sau a lucrat
copilul dvs. la calculator, să vedeţi ce site-uri a accesat atâta timp cât aţi lipsit de acasă, să ascultaţi convorbirile de pe Skype, să vedeţi ce filme sau video a vizionat sau chiar să citiţi textele care au fost, eventual, scrise.

KidLogger presupune mai multe caracteristici, una dintre ele fiind monitorizarea activităţii copilului prin redarea unor cuvinte-cheie, care le definiţi anterior şi pe care programul urmează să vi le trimită pe email (yahoo, gmail) printr-un screenshot cu cuvintele care au fost folosite. Astfel veţi şti dacă copilul a scris sau a căutat pe internet cuvinte precum „droguri”, „bani”, „alcool” etc.

Programul se lansează imediat la deschiderea calculatorului şi supraveghează activitatea la calculator în mod „invizibil”.

Acest program poate fi instalat gratuit şi foarte uşor, atât pentru Windows XP, Seven, cât şi pentru Mac sau Android, de pe următorul link: http://kidlogger.net/download.html. Iar mai multe detalii practice puteţi afla de pe http://kidlogger.net/.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *