Carte

La Chișinău vor avea loc un șir de evenimente dedicate poetei Magda Isanos, la 100 de ani de la naștere

 În context omagial, în Sala „din calidor” a instituției, la ora 15.00, va fi inaugurată o expoziţie-eveniment cu genericul „Bucuria de-a fi tînăr sub soare”, iar în Sala cu cămin se va desfăşura un colocviu în cadrul căruia se va vorbi pe marginea vieţii, activităţii şi operei Magdei Isanos.

Astăzi, la ora 12.00, la Centrul MOLDEXPO va avea loc ceremonia de înmînare a premiilor Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XX-a. La aceeași oră, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va prezenta spectacolul pentru copii ”Nu-i arici” de A. Bogaciov, iar Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” – spectacolul ”Frumoasa adormită” de Charles Perrault.

Tot azi, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”, la 16.00, va fi prezentată opera „Evgheni Oneghin” de P. I. Ceaikovski, după romanul omonim de A. S. Pușkin. La ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc premiera spectacolului “Aveţi ceva de declarat?” de Georges Feydeaul, iar la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – premiera spectacolului ”Fata fără zestre” de A. N. Ostrovski.

La aceeași oră, pe scena Teatrului Național ”Satiricus – I. L. Caragiale” va fi jucat spectacolul ”Cerere în căsătorie” de A. P. Cehov.

Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *