Actualitate

La nunta șefului Serviciului Vamal poliția ar fi blocat drumul ILEGAL

La nuntă au fost prezenţi politicieni, dar şi interpreţi din Rusia şi România, printre care Jasmin şi Marcel Pavel, invitaţi să încânte oaspeţii. Aleasă inimii lui Tudor Balitchi este o tânăra cu 9 ani ani mai mică, despre care se spune că ar fi femeie de afaceri. Presă a fost ţinută la distanţă, însă strădaniile mirelui de a împiedică ziariştii să filmeze nu s-au soldat cu niciun rezultat. Cu puţin timp înainte să sosească invitaţii, poliţia a blocat o porţiune de drum.

Maşinile luxoase şi rochiile glamuroase au fost cuvintele cheie la nuntă de aseară a şefului de la vama, numit în funcţie de liberal-democraţi. Ploaia însă le-a dat mari bătăi de cap, mai ales invitatelor.

Petrecerea a început la ora şase, iar puţin mai devreme poliţia, domeniu care a revenit Pldm-ului, a blocat o porţiune de drum, astfel încât maşinile cu înalţii nuntaşi să poată parcă nastingherite.

Poliţiştii spun, însă, că această măsură ar fi fost una legală dacă reprezentanţii localului ar fi anunţat primăria despre blocarea parţială a drumului şi ar fi plătit pentru acest serviciu. Acest lucru, însă, nu s-a întâmplat, au declarat pentru PRO TV responsabili de la primăria capitalei. Totuşi, o porţiune de drum a fost închisă.

La intrare, oaspeţii au fost verificaţi mai ceva că la vama, cu detectorul de metale, unii fiind căutaţi şi în listele de invitaţi.

Aleasă inimii lui Tudor Balitchi este o tânăra pe nume Aliona Steflea, în vârstă de 27 de ani. Se spune că ar fi femeie de afaceri, iar presă a scris că ar fi rudă cu Ilan Shor. Acesta, care a fost prezent la nuntă împreună cu soţia să Jasmin, a afirmat, însă, că nu este adevărat.

Naşii cuplului de însurăţei sunt deputatul PLDM Anghel Agachi şi Elena Agachi, fiica lui Constantin Becciev, directorul de la Apă Canal.

Printre oaspeţi s-au numărat şi şeful Guvernului Iurie Leancă, care a venit împreună cu soţia să. Premierul însă a fost scump la vorba.

Nu a lipsit nici proaspătul ministrul al finanţelor, Anatol Arapu, care avenit la nuntă cu maşină de serviciu.

Oaspeţii au spus că au fost rugaţi de către miri să aducă în loc de cadouri, cărţi pentru copii.

Deşi presă nu a avut acces în interior, totuşi am reuşit să aflăm că la nuntă au cântat Marcel Pavel, Anastasia Lazariuc, dar şi Ion Suruceanu, care a spus că a susţinut recitalul gratis.

Este greu de crezut că petrecerea a fost una modestă, aşa cum s-au grăbit gazdele şi unii invitaţi să afirme. Oaspeţii au fost aşteptaţi cu petale de trandafiri pe scări, iar sala în care a avut loc nuntă este una dintre cele mai scumpe din capitală. Petrecerea s-a încheiat spre dimineaţă.

Tudor Balitchi, care a fost numit şeful vămilor în urmă cu 4 ani, a mai fost căsătorit anterior. El este considerat un apropiat al fostului premier Vlad Filat, pentru care a lucrat.

SURSA: PROTV.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *