Ultima oră

La PESCUIT țigări de contrabanadă

Ieri, 16 septembrie, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat pe direcţia localităţii de frontieră Damideni trei cetăţeni români care nu-şi justificau prezenţa în zonă. Totodată, politiştii de frontieră au cercetat zona şi au descoperit, în apropierea malului râului Prut, şase colete învelite în folie de polietilenă, ascunse în vegetaţie. 

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cei trei bărbaţi împreună cu alte trei persoane, identificate ca fiind cetăţeni români, au trecut peste râul Prut, cu ajutorul unui fir pentru pescuit din nailon, cele şase colete şi le-au transportat până în apropierea localităţii Damideni, de unde urmau a fi preluate de către un alt cetăţean.

S-a stabilit că cele şase colete conţineau cantitatea de 8.950 pachete ţigări, marca Monte Carlo, Winston si Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Pe numele bărbaţilor a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă, iar cercetările continuă în comun cu autorităţile de frontieră din R. Moldova pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *