Social

La Registru vor avea loc reorganizari majore

Anchetarea evenimentelor de la 7 aprilie 2009 de catre organele de drept ne va permite sa ajungem la adevar. Declaratii in acest sens a facut, ieri, pentru presa, Alexandru Oleinic, ministrul Tehnologiilor Informationale si Comunicatiilor (MTIC).
Solicitat de ziaristi sa se pronunte asupra zvonurilor precum ca MTIC ar fi fost implicat in falsificarea alegerilor din 5 aprilie 2009, Alexandru Oleinic a promis ca va contribui la identificarea adevarului, in acest sens urmand sa se pronunte organele competente, imputernicite cu desfasurarea anchetei.

De asemenea, intrebat despre situatia creata in ziua de 7 aprilie, cand a fost limitat accesul la Internet la indicatia fostei conduceri a tarii, ministrul a precizat ca, acum o luna, Ion Plesca, presedintele Comisiei parlamentare juridice, numiri si imunitati, a inaintat o interpelare Procuraturii Generale prin care a cerut sa fie identificati vinovatii de cazurile in care, la 5-7 aprilie, au fost admise incalcari ale legislatiei, inclusiv la capitolul dat.
In alt context, Oleinic a spus ca la intreprinderile subordonate MTIC au loc reorganizari majore, inclusiv la "Registru". In acest sens, el a adaugat ca saptamana curenta sunt definitivate organigrama si structura intreprinderilor din subordine, iar in timpul apropiat vor fi facute publice schimbarile ce urmeaza.

MOLDPRES
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *