Bună Dimineața

La teatru ca la… Moldova

e doar un moment teatral, nu râdeți și fluierați la fiecare mișcare cu tentă erotică, păstrați-vă comentariile până la finele spectacolului, nu dați indicații actorilor cât se află pe scenă, nu discutați cu vecinii de rând, coloană sau sală și, la urma urmei, nu uitați că ați dat bani pentru a veni la spectacol, respectați-vă alegerea. Vă dorim vizionare plăcută!” – așa ar trebui să sune apelul dinaintea fiecărui spectacol din Republica Moldova.
Lipsa de educație a unei categorii a publicului autohton în timpul reprezentațiilor îți taie, uneori, din dorința de a mai merge la teatru și te face să-ți pui întrebarea de ce respectivii se află în sală. Majoritatea „gălăgioșilor” sunt elevii care ajung acolo fiind obligați de profesori. Lor li se alătură acei spectatori care au nevoie doar de o oră și jumătate-două de râs în hohote despre nimic, după încă o zi banală de lucru.
Facem parte dintr-o societate inadaptată social, dar foarte pretențioasă și nemulțumită de țara natală, o societate de spectatori – critici, papagali ce așteaptă schimbări spre bine stând comod pe scaunul moale, arătând cu degetul spre cei care încearcă să-și facă meseria profesionist. Interpretând rolul cât mai bine.

Dragi spectatori, vă dorim vizionare plăcută, în continuare!…
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *