Sport

La Valea Morilor va fi construit un complex sportiv de tenis

Proiectul a fost votat de consilierii liberali, 2 consilieri din „Partidul Nostru”, dar și de cei din PLDM, PD, PPEM și PCRM. 

În anul 2003, terenul respectiv a fost atribuit A.O. Tenis Club „PROFI-SPORT”, iar pe parcursul anilor, Primăria municipiului Chișinău a emis certificat de urbanism și autorizație de construire a complexului sportiv. Acesta însă nu a fost edificat sub pretextul că agentul economic ar fi fost implicat în mai multe litigii legate de relațiile funciare asupra terenului.

După ce în anul 2013 a decis prelungirea termenului de arendare a terenului, Primăria a autorizat construirea obiectivului. Autoritățile publice locale au sesizat Inspecția de Stat în Construcții pentru supravegherea asupra parcursului corect al lucrărilor în concordanță cu proiectul aprobat de Primărie.

Potrivit Ministerului Justiției, scopul construcției este de a promova tenisul, organizara şi desfăşurara competiţii între copii, adolescenţi, studenţi, profesori, veterani şi alte categorii de populaţie.

Sursa: Orașul Meu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *