Eveniment

Lansarea Albumului „Crucea Mântuirii Neamului Românesc”

Este vorba de lansarea albumului de texte şi fotografii intitulat „Crucea Mântuirii Neamului Românesc”, semnat de doamna Maria Dohotaru, ctitorele Crucii de la Nisporeni.

Albumul, apărut la Editura Magic Print din Oneşti, judeţul Bacău, editură ce aparţine dnei Maria Dohotaru, reflectă cele mai emoţionante aspecte petrecute în momentul inaugurării Crucii, fixează pentru istorie în ordine cronologică etapele şi personalităţile care au contribuit cu mijloace şi au depus eforturi pentru a face posibilă realizarea proiectului.

Lucrarea pretinde a fi o cronică în texte şi imagini a acestui monument unic în R. Moldova, realizat de postul de radio Vocea Basarabiei, sprijinit financiar de familia Dohotaru, precum şi de alte mii de români de pe ambele maluri ale Prutului, care au răspuns apelului postului de radio de a fi ctitorii lui.

Marile personalităţi politice, bisericeşti, ştiinţifice şi artistice prezente în cuprinsul albumului sunt o dovadă în plus că, prin unitate de gând şi de fapte, orice proiect ce ţine de viitorul poporului nostru poate fi realizat.

Lansarea Albumului „Crucea Mântuirii Neamului Românesc” va avea loc mâine, 27 aprilie 2012, la ora 16.00, în sala de conferinţe a Bibliotecii Naţionale a R. Moldova, cu participarea autoarei şi a numeroase personalităţi publice.

Sunt aşteptaţi toţi doritorii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *