CSI / RusiaRăzboiUcraina

Lavrov încearcă să dezbine Occidentul în privința Ucrainei: Modul în care autoritățile de acum de la Kiev văd situația rușilor și a altor minorități naționale

Occidentul i-ar putea cere președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, să prezinte o ”formulă” despre modul în care Kievul vede situația rușilor în țara sa, a declarat ministrul de externe Serghei Lavrov, ca răspuns la o întrebare a revistei ”Viața internațională”.

”Observăm în permanență noi eforturi pentru ”a-l evidenția” pe Zelenski pe arena internațională. De ce impresarii occidentali nu-i cer să prezinte în mod public comunității mondiale încă o ”formulă” despre modul în care autoritățile de acum de la Kiev văd situația rușilor și a altor minorități naționale din țara lor după ”victoria”, pentru care NATO și UE nu economisesc bani și armament?”, a spus Lavrov.

Astfel, după părerea ministrului rus, acest lucru ar ajuta multe țări din sudul global, care nu sunt indiferente să înțeleagă mai bine ce se întâmplă atunci când își construiesc pozițiile. Aceste țări, a subliniat Lavrov, sunt interesate să înțeleagă natura crizei ucrainene și perspectivele ieșirii din aceasta – partea rusă s-a convins de acest lucru în timpul summitului ”Rusia-Africa” de la Sankt Petersburg.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. tov Javrov, ai inceput sa latrii la luna .Atat ti-a mai ramas.
    Nu vezi ca nu te mai ia numeni in serios ?
    Nici macar aia de prin Africa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *