Politică

Lazăr reacționează la AMENINȚĂRILE lui Rogozin. Lupta adevarată pentru independența Republicii Moldova începe abia acum

Lazăr a declarat pentru portalul de știri Unimedia că lupta pentru independență începe abia acum. „Așa cum am asigurat Republica Moldova ultimele patru ierni cu resurse energetice, fiți siguri că îmi voi utiliza toata experiența și calitățile pentru a face același lucru și în iarna curentă. Intuiția îmi spune, și să nu ne mire, că vor urma și alte declarații de genul ăsta”, a afirmat acesta.

„De fapt, fără a subestima meritele semnatarilor Declarației de independență, trebuie să înțelegem că lupta adevarată pentru independența Republicii Moldova începe abia acum. Trebuie să manifestam maturitate politică și să punem în mișcare inteligența și profesionalismul pentru a gestiona aceasta situație. A lupta cu adevarat pentru o cauza înseamnă a-ți asuma riscurile inerente. Urmează să facem față tuturor încercărilor la care va fi pusă Republica Moldova în următorii câțiva ani”, a spus Valeriu Lazăr.

Reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, a sosit ieri într-o vizită oficială la Chișinău, după care a plecat la Tiraspol. La sfârșitul briefingului de presă din Chișinău, oficialul rus a declarat: „Sper că nu veți îngheța la iarnă”. 

Timpul.md via unimedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *