Politică

Leancă speră că interimatul său va fi de scurtă durată

Leancă a accentuat că a acceptat această funcție pentru a asigura continuarea implementării reformelor și a cursului de integrare europeană. De altfel, prim-ministrul interimar a menționat că se apropie un eveniment foarte important pentru Moldova, Summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Astfel el a spus că pregătirile sunt în plin proces, însă pentru realizarea cu succes a acestora este nevoie de stabilitate acasă și un efort comun, conjugat.

„De asemenea suntem într-un moment important din punct de vedere al implementărilor reformelor inițiate, care urmează să asigure un nou nivel de viață. Ele vizează practic toate domeniile de activitate importantă și indiferent de incertitudinea politică în care ne aflăm, trebuie să continuăm să muncim pentru a le duce la bun sfârșit”, a adăugat Iurie Leancă.

Interimarul a încheiat briefingul accentuând faptul că fiecare membru al echipei guvernamentale trebuie să-și onoreze conștiincios datoria, astfel încât cetățenii să nu resimtă efectele negative ale problemelor politice. El a afirmat că va cere colegilor săi să facă abstracție de faptul că reprezintă anumite partide și să se concentreze pe realizarea sarcinilor care stau în fața noastră.

Timpul.md (A.G.) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *