Horoscop

Leii pot avea un accident

Talentul tău creator se va dovedi a fi profitabil. Eşti excepţional atunci când îţi prezinţi ideile. Se pare că vei primi şi ajutor ca să-ţi atingi obiectivele şi profitul nu va întârzia să apară. O legatură romantică te va lua prin surprindere.

TAUR
Dacă depui eforturi, vei avansa în carieră. Schimbările care se petrec în jurul tău te vor alarma; acceptă-le. Călătoriile îţi vor fi folositoare. Sfaturile de la prietenii apropiati sau de la rude te vor ajuta să înţelegi ce se întamplă în jurul tău.

GEMENI
Şansele de a călători sunt prezente. Fă-ţi timp pentru a încheia afacerile rămase nefinalizate. Dragostea va fi şi ea prezentă în evenimentele sociale la care participi. Un nativ din zodia Leului este posibil să joace un rol important. Implicarea ta în activităţile unui grup din care faci parte îţi va consolida reputaţia şi îţi va aduce recunoasterea pe care o doreşti.

RAC
Vei face progrese în domeniul afacerilor. Fă-ţi timp pentru a discuta ideile pe care le ai cu colegii tăi în ceea ce priveşte metoda de lucru. Este posibil să stabileşti o relaţie afectivă la serviciu. Vei pierde pe plan financiar, dacă te ocupi de afaceri riscante. Temperamentul tău va deveni coleric când va trebui să te ocupi de copii.

LEU
Dacă nu eşti direct şi nu ai o atitudine pozitivă, starea ta emoţională îţi va crea probleme. Găseşte-ti timp pentru a-ţi manifesta afecţiunea faţă de partenerul tău. Daca îl vei linişti în privinţa sentimentelor pe care le ai pentru el, vei scăpa de multe necazuri. Este posibil să ai un accident, dacă reacţionezi mai înainte de a te gândi.

FECIOARĂ
Călătoriile şi activităţile sociale vor fi distractive şi îţi vor satisface dorinţa de a te simţi bine. Contribuţia la organizarea lor îţi va consolida reputaţia. Energia de care dispui te va ajuta să obţii mai mult decât colegii. Făcând pregătirile pentru o călătorie, vei îmbina plăcutul cu utilul.

BALANŢĂ
Eforturile tale trebuie să se îndrepte către planul profesional. Evenimentele sociale îţi vor aduce noi relaţii. Investiţiile trebuie să fie prudente. Gândeşte-te de două ori înainte de a acţiona. Acordă atenţie investiţiilor imobiliare. O mutare de locuinţă va fi în beneficiul tău.

SCORPION
Fă-ţi un program de îmbunătăţire a imaginii proprii. Jocurile de strategie vor fi punctul tău forte. Îi vei impresiona cu uşurinţă pe ceilalţi cu generozitatea ta. Prin intermediul călătoriilor vei stabili noi relaţii. Sunt şanse mari de a comunica cu persoane care te pot ajuta să-ţi atingi scopurile. Te vei confrunta cu probleme de orgoliu la locul de muncă.

SĂGETĂTOR
Eşti plin de energie. Implică-te în proiecte care vor fi recompensate corespunzător. Vei câştiga popularitate printre şefii şi colegii tăi. Te vei bucura făcând călătorii care îţi vor îmbogăţi cunoştinţele. Vizitele la rude şi la prieteni vor fi plăcute. O relaţie romantică se va stabili într-un colectiv căruia îi aparţii.

CAPRICORN
Timpul petrecut cu familia şi prietenii îţi va fi de ajutor. Ai chef de dragoste şi felul tău deschis îţi va deschide uşile către noi drumuri. Norocul va fi de partea ta, aşa că nu rata şansa care ţi se oferă. Încearcă să ajungi la o înţelegere cu autorităţile.

VĂRSĂTOR
Ai mai multă grijă de bagajele tale, dacă călătoreşti astăzi. Ai grijă ca o aventură să nu se preschimbe în ceva mult prea serios. Schimbările sunt necesare, dacă vrei să devii eficient. Dragostea te va învălui la serviciu. Fii discret, dacă vrei să eviţi bârfele.

PEŞTI
Ţine situaţia sub control. Asigură-te că deţii toate amănuntele înainte de a trece la acţiune. Informaţiile false primite de la cineva îţi vor crea probleme mai mari decât te aşteptai. Dă dovadă de imaginaţie atunci când trebuie să duci la bun sfârşit un proiect. Nu ezita să ceri sfaturi şi chiar favoruri.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *