Horoscop

Leii trebuie să ştie că este timpul să arate mai multă seriozitate cu privire la viitor

Taur (21.04-21.05)
Chiar şi persoanele la care vă aşteptaţi mai puţin vă vor da bătăi de cap şi vor adăuga presiune suplimentară pentru dvs. Faptul că veţi spune deschis ce simţiţi, nu va ajuta la ameliorarea situaţiei. Recomandabil ar fi să-i lăsaţi pe ceilalţi să vorbească în acest moment.

Gemeni (22.05-21.06)
Nu vă impuneţi bariere când sunt atât de multe de câştigat, dacă gândiţi grandios şi vă urmăriţi obiectivele.
PublicitateNu permiteţi nimănui să vă ţină pe loc sau să vă facă să vă simţiţi inadecvat. Dacă există lucruri pe care vreţi să le faceţi, nu ezitaţi să treceţi la acţiune.

Rac (21.06-22.07)
Va trebui să faceţi faţă opoziţiei dacă sunteţi prea insistent în directive legate de felul în care şi de ce vreţi să faceţi privitor la casă. O schimbare în plan profesional vă va permite o mai mare libertate de a vă pune la încercare calităţile şi abilităţile. Reevaluaţi-vă relaţiile cu caracter personal.

Leu (23.07-22.08)
Veţi primi acordul pe care îl aşteptaţi de ceva vreme. Luaţi-vă măsuri pentru a avea o mai mare stabilitate financiară, iar prima ar fi să refuzaţi să-i sprijiniţi pe cei care au încercat să profite de generozitatea şi de natura dvs. bună. Este timpul să arătaţi mai multă seriozitate cu privire la viitor.

Fecioară (23.08-21.09)
Este posibil să existe unele semne de întrebare în legătură cu un parteneriat dar, înainte de a respinge evidenţele, gândiţi-vă la ce reguli noi puteţi renunţa. Acesta este momentul perfect pentru a avea o discuţie sinceră şi deschisă.

Balanţă (22.09-22.10)
Dacă sunteţi prea criticat pentru ceva, recunoaşteţi-vă vina rapid şi treceţi cu vederea supărarea. Cu cât încercaţi să vă sustrageţi de la responsabilităţi, cu atât mai grele vor deveni sarcinile dvs. O schimbare de atitudine va duce la o mai mare acceptare şi la un viitor mai luminos.

Scorpion (23.10-21.11)
Veţi avea o mulţime de mustrări în legătură cu o situaţie cu care vă confruntaţi la domiciliu. Nu declanşaţi o ceartă, dacă puteţi recurge la o rezolvare amiabilă în urma căreia puteţi construi ceva ce merită osteneala. Vedeţi-vă de propriul drum şi veţi trimite un mesaj puternic care va lucra în apărarea dvs.

Săgetător (22.11-20.12)
Concentraţi-vă pe întâlniri de afaceri şi pe călătorii şi veţi avea posibilitatea de a vă crea cu încredere propria agendă pentru noul an, cu certitudinea că vă veţi realiza obiectivele propuse. O schimbare la domiciliu vă va şoca puţin, dar veţi realiza că este cel mai bine aşa.

Capricorn (21.12-19.01)
Staţi puţin şi analizaţi de ce sunt în stare ceilalţi, înainte de a face o declaraţie sau o promisiune care s-ar putea să nu fie în avantajul dvs. Pe plan emoţional nu staţi prea strălucit, fapt ce vă va afecta deciziile astăzi şi vă va cauza probleme cu timpul, dacă nu luaţi măsuri pentru remediere.

Vărsător (20.01-18.02)
Priviţi-vă cu seriozitate situaţia financiară. Trebuie să vă limitaţi la un buget strict, care să vă permită să păşiţi în noul an cu un plan de joc funcţional. Nu vă lăsaţi tentat şi nici ispitit de alţii, în perioada sărbătorilor, să cheltuiţi peste măsură, să fiţi exagerat de indulgent şi de îngăduitor.

Peşti (19.02-20.03)
Faceţi planuri pentru a începe un regim de exploatare nou şi sănătos. O idee bună se poate transforma în bani suplimentari dacă aveţi o abordare inteligentă. Împărtăşiţi-vă intenţiile şi veţi reuşi să treziţi interesul cuiva dispus să vină cu ceva bani şi să vă acorde încredere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *