Horoscop

Leii vor fi în centrul atenţiei

Încearcă să-ţi controlezi emoţiile. Va fi o săptămână încordată. Nu te încărca cu mai mult decât poţi duce. Păstrează-ţi cheful pentru bătăliile care te aşteaptă într-un viitor apropiat.

TAUR
A venit timpul când nu mai este posibilă amânarea rezolvării vechilor probleme. Poţi să demonstrezi că eşti capabil să găseşti soluţia pentru situaţia creată. Vei fi mândru de tine – condiţie necesară pentru succesul tău mai departe.

GEMENI
Săptămâna asta te găseşte uşor obosit, aşa că ar fi mai rezonabil să o laşi mai moale cu munca. Indecizia şi abandonul vor domni. Este momentul să te gândeşti la o vacanţă la modul cel mai serios.

RAC
Este timpul să cam termini ce aveai de lucru şi să te gândeşti la vacanţa care se apropie. Pentru moment trebuie să-ţi îndrepţi atenţia către sfera profesională. Anumite probleme cer o rezolvare imediată.

LEU
Vei fi în centrul atenţiei tuturor. Evenimentele te vor prinde în vârtejul lor şi te vor ţine mult timp de acum înainte. Autoritatea ta va fi oarecum îngrădită, dar nu deveni suspicios. Prietenii sunt gata să te ajute, aşa că poţi conta pe ei.

FECIOARĂ
Te aşteaptă o săptămână de criză. Soluţionarea numeroaselor probleme vor cere resurse umane de energie şi mai ales timp. Pentru a face faţă apelează la cei apropiaţi care te vor sprijini. Optimismul te va ajuta să depăşeşti situaţia.

BALANŢĂ
Probabil săptămâna asta va trebui să iei decizii în privinţa multor probleme. În situaţia dată este mai bine să iei deciziile cu atenţie, luând în considerare totul. Încearcă să rămâi calm în orice situaţie şi astfel vei avea succes.

SCORPION
N-ai parte de o viaţă prea liniştită. Sunt timpuri pline de evenimente. Eşti în forţă, poţi face faţă oricărei situaţii. Încearcă să nu comiţi acte iraţionale, care i-ar putea face să sufere pe ceilalţi.

SĂGETĂTOR
Săptămâna asta te va găsi în toane bune. Aştepţi să se întâmple ceva plăcut. Dar mai înainte trebuie să închei câteva afaceri. Este necesar să te bazezi doar pe tine însuţi.

CAPRICORN
Un dialog interesant îţi va da noi idei şi îţi va permite să iei decizii importante. Şeful te va respecta pentru punctualitatea şi capacitatea de muncă. Încearcă să nu uiţi de odihnă, pentru ca după aceea să ai chef de muncă.

VĂRSĂTOR
Eşti indispus din cauză că ţi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să-ţi faci griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să te ocupi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

PEŞTI
Vei regăsi sentimentul de siguranţă stând de vorba cu prietenii şi familia. Şi dacă ai încredere în tine, stresul, teama şi tensiunile vor rămâne undeva în spate. Dacă vei avea răbdare, îţi vei rezolva afacerile, înainte de a pleca în vacanţă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *