Horoscop

Leii vor primi un ajutor financiar

Sunteţi decis să vă ocupaţi de probleme ale căminului. Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceţi bine.

TAUR
Se pare că sunteţi preocupat de un schimb de locuinţe sau doriţi să cumpăraţi o casă. Nu vă grăbiţi şi consultaţi-vă cu familia, pentru a evita orice reproşuri ulterioare.

GEMENI
O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile.

RAC
Sunteţi creativ şi ingenios, calităţi pe care ar fi bine să le folosiţi pentru a porni o afacere. În cazul în care nu vă ajung bani, cereţi un împrumut de la o rudă mai înstărită.

LEU
Primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă. Încercaţi să vă abţineţi de la speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţi mult.

FECIOARĂ
O persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere.

BALANŢĂ
Este foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Rudele şi prietenii vă susţin. Nu staţi prea bine cu banii, dar nu vă faceţi griji! Vă ajută o femeie mai în vârstă.

SCORPION
Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi în afaceri. Nu este exclus ca după-amiază să găsiţi formula optimă pentru a începe. Nu neglijaţi odihna.

SĂGETĂTOR
Este un moment bun pentru a începe o investiţie pe termen lung. Deşi riscurile sunt destul de mari, sunteţi optimist, pentru că vă bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă.

CAPRICORN
Sunteţi într-o formă excelentă şi puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental. Cu sănătatea şi cu moralul staţi foarte bine.

VĂRSĂTOR
Aveţi ocazia să rezolvaţi problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asocierea într-o afacere. Puteţi să vă consolidaţi relaţiile şi să legaţi noi prietenii.

PEŞTI
Sunteţi în formă şi este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *